NASLOVNA
O NAMA
ODBOR
STATUT
KONTAKT
 

baner

DOKUMENTI
SARADNJA
PRISTUPNICA
SUSRETI
GALERIJA
LINKOVI
ARHIVA

baner
baner

 

 

Najnovije vesti

Statut SOPOS-a

Sindikat organizacija pravosudnih organa Srbije, SOPOS je interesna, dobrovoljna, nestranačka, nezavisna, nevladina organizacija koja je konstituisana radi...

VESTI

OBAVEŠTENJE O RAZGOVORIMA !
11.10.2011

 

 

Dana 7.10.2011. predstavnici našeg sindikata obavili su razgovore u Ministarstvu pravde o aktuelnim pitanjima  , koja se tiču materijalnog položaja zaposlenih.

Pitanja koja su se razmatrala na sastanku su :

 

Mogućnost povećanja stimulacije za zaposlene,

Isplata jubilarnih nagrada,

Isplata jednokratne pomoći za nameštenike VI vrste.

Isplata jednokratne pomoći za porodilje.

 

Predstavnici ministarstva ponudili su potpisivanje protokola koji  definiše isplatu jednokratne pomoći nameštenicima VI vrste u iznosu od  10.000,00 din, isplatu jednokratne pomoć za porodilje u iznosu od 20.000,00 din., i iaplatu jubilarnih nagrada za 2009. i 2010. godinu do 31.12.2011. godine

 

Sa žaljenjem konstatujemo da je stav Ministarstva da trenutno nema mogućnosti za povećanje stimulacije zaposlenima koja sada iznosi  2.200,00 din. do kraja godine , a da će se razgovori oko visine stimulacije za 2012. godinu nastaviti u decembru.

 

Predloženi protokol biće predstavljen članovima Glavnog odbora SOPOS-a na sednici zakazanoj 20.10. 2011. godine u 11. časova u Kragujevcu.

O zaključcima  sa ovog sastanka , kao i daljim aktivnostima koje će se preduzimati članstvo će biti blagovremeno obavešteno.

                          

                                                                                   Predsednik SOPOS-a

                                                                                    Nedeljković Dragan

 

banerbaner