NASLOVNA
O NAMA
ODBOR
STATUT
KONTAKT
 

baner

DOKUMENTI
SARADNJA
PRISTUPNICA
SUSRETI
GALERIJA
LINKOVI
ARHIVA

baner
baner

 

 

Najnovije vesti

Statut SOPOS-a

Sindikat organizacija pravosudnih organa Srbije, SOPOS je interesna, dobrovoljna, nestranačka, nezavisna, nevladina organizacija koja je konstituisana radi...

VESTI

ПОЗИВ ЗА САРАДЊУ !
21.11.2011

На основу одлуке Главног одбора, председник Драган Недељковић је у претходном периоду ступио у контакт са председницом Синдиката правосуђа Србије, Слађанком Милошевић, са жељом да се успостави сарадња на нивоу наша два синдиката.

Дана 20.10.2011. године упућен је званичан допис, који садржи предлог протокола о заједничкој сарадњи, по угледу на синдикате у просвети, полицији и у осталим гранама, где по неколико синдиката заједнички наступају пред послодавцем. Подсећамо да ми нисмо супротстављене политичке партије и да нам је програм исти, побољшање материјалног положаја запослених.

Циљ нам је да избегнемо ситуацију када послодавац појединачно позива наша два синдиката на потписивања појединих важних докумената (која су врло често на штету запослених), онда када му то одговара.

Обзиром да нам у наредном периоду предстоје разговори са послодавцем, који се тичу побољшања материјалног положаја свих запослених и даље очекујемо остваривање сарадње на добробит нашег чланства.

 

 

                                                                              ГЛАВНИ ОДБОР СОПОС-А

 

banerbaner