NASLOVNA
O NAMA
ODBOR
STATUT
KONTAKT
 

baner

DOKUMENTI
SARADNJA
PRISTUPNICA
SUSRETI
GALERIJA
LINKOVI
ARHIVA

baner
baner

 

 

Najnovije vesti

Statut SOPOS-a

Sindikat organizacija pravosudnih organa Srbije, SOPOS je interesna, dobrovoljna, nestranačka, nezavisna, nevladina organizacija koja je konstituisana radi...

VESTI

ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ
24.04.2015

Дана 22.04.2015. године Главни одбор је спровео ванредне изборе. Досадашњи Председник, Славољуб Тодоровић је 14.04. 2015. због немогућности да обавља послове и задатке,  у пуном капацитету, затражио је да буде ослобођен досадашње функције. Главни одбор је то са жаљењем прихватио, уз констатацију да је колега Тодоровић у кратком периоду , исказао изузетан ентузијазам, и ангажовање у синдикалном раду. Посебно му је одато признање за ангажовању у раду на потписивању ПКУ за државне органе. На основу Статута, спроведена је 22.04.2015. године, процедура ванредних избора за функцију Председника Главног одбора, на коју је изабран Тодоровић Милета из Основног суда у Крагујевцу. У свом обраћању после избора, Председник Тодоровић је у плану рада за наредни период,  ставио акценат на наставак континуираног ангажовања СОПОС-а,  на заштити права запослених у правосуђу Србије, са посебним освртом на праћење примене ПКУ.

На истој седници, верификовани су мандати Потпредседницима Миленковић Братислау и Ђурђевић Милану у складу са недавно изгласаним Статутом СОПОС-а.

Главни одбор

 

banerbaner