NASLOVNA
O NAMA
ODBOR
STATUT
KONTAKT
 

baner

DOKUMENTI
SARADNJA
PRISTUPNICA
SUSRETI
GALERIJA
LINKOVI
ARHIVA

baner
baner

 

 

Najnovije vesti

Statut SOPOS-a

Sindikat organizacija pravosudnih organa Srbije, SOPOS je interesna, dobrovoljna, nestranačka, nezavisna, nevladina organizacija koja je konstituisana radi...

VESTI

ОБАВЕШТЕЊЕ
22.10.2015

ЗА ПРЕДСЕДНИКА СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ
                                                                                                   
ОБАВЕШТЕЊЕ
     
  На основу данашњег разговора са  Шефом кабинета Министра правде, Господином Николом Савићем, у припреми је састанак представника СОПОС-а са Министром  Николом Селаковићем.
   Тема састанка ће бити разматрање  низа актуелних питања, која се тичу: броја запослених, социјалног програма, нове организације судова, и њихове надлежности, систематизација радних места, материјалног положаја правосудне администрације, и свега осталог што нас очекује у наредном периоду.
   Ради што боље припреме састанка молимо Вас да нам  путем Е-мејла, телефоном или у писаном облику, доставите питања и сугестије, као и проблеме који су се јавили у предходном периоду, а тичу се материјалног положаја запослених, услова рада, као и неправилности у примени ПКУ за државне органе.
   Молимо Вас да на овај допис одговорите како би планирани састанак са Министром  био што ефикаснији, и на коме би била разјашњена сва  нагомилана битна питања, која се тичу материјалног положаја правосудне администрације
22.10.2015.
СЕКРЕТАР СОПОС-а

 

banerbaner