NASLOVNA
O NAMA
ODBOR
STATUT
KONTAKT
 

baner

DOKUMENTI
SARADNJA
PRISTUPNICA
SUSRETI
GALERIJA
LINKOVI
ARHIVA

baner
baner

 

 

Najnovije vesti

Statut SOPOS-a

Sindikat organizacija pravosudnih organa Srbije, SOPOS je interesna, dobrovoljna, nestranačka, nezavisna, nevladina organizacija koja je konstituisana radi...

VESTI

САСТАНЦИ СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА
23.08.2016

Синдикалним организацијама чланицама упућен је допис, у коме су наведене све неправилности у примени ПКУ, као и осталих закона, са предлогом о одржавању састанака. Састанци треба да буду одржани до 16. септембра. На њима је неопходно донети одлуке које се тичу даљих активности Главног одбора, које ће водити ка побољшању нашег материјалног положаја. Такође од  састанка у Министарству правде, за који је већ упућена иницијатива са наше стране, зависиће и даље одлуке.

Позивамо и остале запослене у правосуђу Србије,  ( без обзира да ли имају или немају формиране синдикалне организације), да организују састанке на ову тему, са представницима СОПОС-а, како би се упознали са планом и програмом  заштите наших већ дужи низ година ускраћених права. Ову иницијативу упућујемо како би што јединственији и бројнији ушли у нашу праведну борбу. Ради организације поменутих састанака заинтересовани их могу заказати  путем контаката  који се налазе на нашем сајту.

Главни одбор

 

banerbaner