Ulica Slobode 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ

  • 09 / Februar 2012
ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ

Сагледавајући тешку материјалну ситуацију запослених у правосуђу Србије, председник Недељковић Драган је на основу одлуке Главног одбора, дана 08.02.2012 године, потписао протокол са Министарством правде који дефинише висину стимулације за 2012. годину.

Узимајући у обзир све околности у овом тренутку, може се рећи да је ово изнуђено решење. Главни одбор Сопос-а размотрио је  све околности и претпоставио могућност оспоравања потписивања овог протокола, али је превагнуло опредељење да је у овако тешкој финансијској ситуацији било какво повећање драгоцено.

Крајем месеца фебруара, биће исплаћена стимулација за месец јануар и фебруар.

Министарство правде је преузело обавезу да након урађене анализе трошкова изнађе могућност повећања садашњег износа од 3000 динара у периоду од априла до децембра текуће године.

Оригинални текст потписаног протокола можете преузети са линка ДОКУМЕНТИ на насловној страни сајта.

 

ГЛАВНИ ОДБОР СОПОС-а

SOPOS © 2024. Sva prava zadržana.