Trg Vojvode Radomira Putnika 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

СЕМИНАР

  • 13 / Oktobar 2017
СЕМИНАР

   СОПОС организује Семинар, на тему колективног преговарања, 20.10.2017. године, у Врњачкој Бањи. На Семинару ће представник Министарства рада одржати стручно предавање, како о начину колективног преговарања, тако и о наступу синдиката према послодавцу. Предвиђена су и излагања представника СОПОС-а, учесника прошлих преговора, стручних комисија, као и  представника синдикалних организација чланица, а све везано за недостатке и примену важећег ПКУ.

На Семинар су поред наших представника, позване колеге из Синдиката правосуђа  и Синдиката управе (потписници важећег ПКУ).

Искористићемо присуство колега из ових Синдиката, како би им понудили израду платформе која би дефинисала наш заједнички наступ према послодавцу, имајући у виду све изазове на одбрани угрожених права запослених, који нас очекују у наредном периоду.

Главни одбор

SOPOS © 2020. Sva prava zadržana.