Ulica Slobode 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

ОДРЖАН СЕМИНАР

  • 22 / Oktobar 2017
ОДРЖАН СЕМИНАР

Како је и планирано, 20.10.2017. године, у Врњачкој Бањи је одржан Семинар, на тему колективног преговарања.

Предавање на дату тему је одржала  Јесенка Чворо, представница Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, уз присуство већине представника СОПОС-а, као и гостију из Синдиката правосуђа Србије,  Слађанке Милошевић и  Ивице Цветковића, те представника Синдиката управе Србије,  Владана Левајца.

Кроз дато предавање, уз значајну заинтересованост присутних и бројна питања, у живој дискусији, дошло се до корисних сазнања  која ће бити искоришћена у наступајућим преговорима са послодавцем.

Током трајања Семинара заузети су заједнички  ставови поводом ПКУ-а и препозната је потреба за бољом координацијом Синдиката у будућим активностима.

СОПОС ће наставити са организовањем сличних Семинара, јер се овај показао вишеструко корисним, како у едукацији чланова,  тако и у сарадњи Синдиката.

Главни одбор.

SOPOS © 2024. Sva prava zadržana.