Ulica Slobode 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

ОДРЖАНИ ОСМИ СПОРТСКИ СУСРЕТИ "ЧАЊ 2012"

  • 12 / Juni 2012
ОДРЖАНИ ОСМИ СПОРТСКИ СУСРЕТИ

У организацији СОПОС-а, одржани су осми спортски сусрети у објектима "ТН Бисерна обала" у Чању.Сусрети су били до сада највећи, са преко 500 учесника.Посебно истичемо да су сусрети протекли у такмичарском духу и у одличном колегијалном дружењу.Организација игара била је одлична, а посебно се захваљујемо домаћинима из "РЕКРЕАТУРСА" који су се истински потрудили да учене све у оквирима својих могућности како би наш боравак био угодан.

У такмичарском делу сви учесници су показали изузетну жељу да се представе у што бољем светлу, али су се уједно и потрудили да такмичење прође у фер атмосфери.

У такмичарском делу генерални пласман је следећи:

1.место  ПРАВОСУЂЕ КРУШЕВЦА

2.место  ПРАВОСУЂЕ НИША

3.место  ПРАВОСУЂЕ КРАГУЈЕВЦА

Пехар за фер плеј освојила је екипа Основног суда из Краљева.

Још једном се захваљујемо свим учесницима и домаћинима са надом да ће следећи сусрети бити још масовнији и успешнији у сваком погледу.

ГЛАВНИ ОДБОР СОПОС-А

SOPOS © 2024. Sva prava zadržana.